FINNER DU IKKE DET DU LETER ETTER? BRUK DEN NYE NETTSIDEN!

TIL NYE SIDEN

Karpe x Blåkläder

Karpe x Blåkläder

Når Karpe legger ut på turné til våren, er Karpe-crewet kledd i Blåkläder. I tillegg er det mulig å kjøpe utvalgte Karpe x Blåkläder-plagg på de ulike konsertene. Foto: Michael Ray Angeles

Da Karpe lanserte albumet «Heisann Montebello» i 2016, ble Blåkläder omtalt i sangen «Hus/hotell/slott brenner». Når Karpe nå legger ut på turné i 2019, er Blåkläder med på lasset på flere måter.

Etter å ha fylt både Oslo Spektrum og kinosaler med konseptet «Heisann Montebello», legger Karpe i mars 2019 ut på ny turné i både Norge og utlandet. Billettene ble revet bort, og denne gangen er også Blåkläder med på eventyret:

Karpe-crewet er nemlig kledd i arbeidsklær fra Blåkläder – i tillegg vil det være mulig å kjøpe utvalgte Karpe x Blåkläder-plagg på de ulike konsertene i vårens Karpe-turné.– Karpe tør å være annerledes, og tør å utfordre. Dette er kvaliteter vi kjenner oss igjen i, sier administrerende direktør i Blåkläder Norge, Henrik Holm.

­– To bautaer på hvert sitt felt
Karpe management ser Blåkläder som en naturlig samarbeidspartner på arbeidsklær.

– Verdier som solid, gjennomført og troverdig er noe Karpe og Blåkläder deler. I tillegg er jo begge parter en bauta på hvert sitt felt, sier Silje Larsen Borgan, daglig leder i Little Big Sister.

I følge Borgan har Pappa Patel, som har gått i Blåkläder i årevis på jobb, vært oppgitt over at noe Karpe-merch ikke har vært slitesterkt nok.

«Midt i blant Canada Goose og au pairer
Går pappa på jobb i vernesko og Blåkläder.»

– Heldigvis var Blåkläder med på notene, og viste seg å være et selskap som liker å ta sjanser og tenke kreativt. Det har vært veldig gøy å utvikle crew-klær med teamet til Blåkläder. Vi gleder oss til å ta det i bruk på årets turné – og ikke minst til å la ihuga fans få kle seg i de samme produktene, avslutter Silje Larsen Borgan.

Karpe x Blåkläder

«Midt i blant Canada Goose og au pairer
Går pappa på jobb i vernesko og Blåkläder.»

Fra «Hus/hotell/slott brenner»
[Heisann Montebello]