FINNER DU IKKE DET DU LETER ETTER? BRUK DEN NYE NETTSIDEN!

TIL NYE SIDEN

 

GRØNNE FABRIKKER

I Blåkläder har vi bærekraftstenkningen i blodet. Vi er derfor ekstra stolte over at fabrikken vår i Myanmar er tildelt toppkarakteren LEED Platinum, som er det høyeste nivået i LEED Green Buildings-sertifiseringen for miljømessig bærekraftige konstruksjoner – en definitiv milepæl i vårt løpende bærekraftsarbeid.

LES MER HER

 

 

 

VI TAR SOSIALT ANSVAR

For oss i Blåkläder handler bærekraft om mer enn miljø. Det sosiale ansvaret vi tar, er det som virkelig definerer oss. Derfor mener vi at trygge ansettelsesforhold, tilgang på helsetjenester og langsiktig støtte til lokalsamfunnet der vi er til stede, er en selvfølge. 

LES MER HER

 

 

VI TENKER LANGSIKTIG

Solen er en forutsetning for vår eksistens og en tilnærmet uendelig energikilde med liten klimapåvirkning. Med solcellepaneler, vannkjølte klimaanlegg og et redusert vannforbruk tar vi ansvar for klesproduksjonen vår og klimaavtrykket denne setter, på lang sikt.

 

LES MER HER

A SUSTAINABLE POSITION

For oss i Blåkläder står bærekraft helt sentralt, og vi er overbevist om at det går hånd i hånd med attraktive produkter. En lengre livssyklus for hvert plagg og en mer ansvarlig produksjon betyr nemlig også bedre produkter som varer lenger. Vil du vite mer om bærekraftsarbeidet vårt, svarer jeg gjerne på spørsmål.ANN CARLSSON
SUSTAINABILITY MANAGER

KONTAKT MEG