FINNER DU IKKE DET DU LETER ETTER? BRUK DEN NYE NETTSIDEN!

TIL NYE SIDEN

WE ARE NOT PERFECT, BUT WE ARE ALWAYS TRYING

Vi vet at vi er ikke perfekte, men vi er innforstått med at det er vårt ansvar å gjøre det vi kan for å være et så bærekraftig selskap som mulig. Det å være en del av tekstilindustrien er ressurskrevende, og med det følger et ekstra stort ansvar. Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten på plaggene våre, noe som sikrer lang levetid og en besparelse for miljøet. Vi jobber i tillegg hardt for å minimere de negative miljøkonsekvensene produksjon av arbeidsklær medfører. Alt fra kjemikalier, varme- og elektrisitet, samt transport blir kontrollert og begrenset. Det er vårt ansvar å til enhver tid se over hva vi kan gjøre for å bli bedre.


Vi tror på samfunnsansvar gjennom hele produksjonen og fokuserer på at alle arbeidstakere skal ha et godt og trygt arbeidsmiljø med gode betingelser. For å kontrollere hele verdikjeden, eier vi våre egne fabrikker og velger leverandører med omhu. Det har vi gjort i over 50 år.

Vi vet at vi alltid kan gjøre mer, og det er den bevisstheten som gjør at vi hver dag ønsker å bli enda bedre og ta riktige valg i produksjon og for miljøet.


For hjelp eller spørsmål, vennligst kontakt kundeservice:
salg@blaklader.com 
Tlf.: 69 27 60 60

Code of Conduct

  • CSR - Corporate Social Responsibility

    Vi tar miljø-og samfunnsansvar helt fra produktidé til ferdig produkt, salg og logistikk, samtidig som vi jobber langsiktig med alle våre leverandører og krever de samme strenge retningslinjene for disse.